CHPT A ZVOD PSOV - videoukážka z prehliadky

chptVážení priatelia!
Chovateľská prehliadka trofejí má dlhoročnú tradíciu, jej výstavná časť sa konala po dlhých dvoch rokoch. Prinášame Vám ukážky z výsledkov chovu a lovu za poľovnícku sezónu 2021/2022, ktoré sme verejnosti prezentovali na tohtoročnej CHPT.
 
V úvode prehliadky bol našou kynologickou komisiou zahájený aj zvod poľovne upotrebiteľných psov. Práve tie majú veľké zásluhy pri úspešnom love zveri, preto sú na nich majitelia patrične hrdí. Zatiaľ, čo prehliadku, ktorá sa konala v interiéri kaštieľa, sprevádzalo celodenné premietanie filmov s prírodnou tematikou, na bočnom nádvorí lákali návštevníkov špeciality z diviny. Pre rodiny s deťmi boli zaujímavosťou aj sokoliari. Lukmi, šípmi a 3D oblečením sa predviedli lukostrelci...
 
Veľmi nás potešila vysoká účasť návštevníkov, z čoho sa dá predpokladať, že poľovníctvo má zmysel a dedí sa na mladé generácie. 
 
OPK Piešťany túto akciu organizovala v spolupráci s obcou Chtelnica a združením PS Hájik- Kriváň Chtelnica, Nižná, Dolný Lopašov, ktorým patrí vďaka a zároveň patrí poďakovanie aj hlavným sponzorom HANT BA, a.s., IBO s.r.o., tiež ostatným nemenovaným sponzorom.
 
Kancelária OPK Piešťany
 
Nachádzate sa tu: Home Aktuálne Poľovníctvo CHPT A ZVOD PSOV - videoukážka z prehliadky